ASIAKKAAT

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit

"SSA Digi on auttanut meitä tuotteiden rakenteiden lujuuksien suunnittelussa, tuoterakenteiden muodossa sekä käytettävissä materiaaleissa, mitä tuotteissamme kuuluu ja kannattaa käyttää. He ovat varmistaneet omalla tietotaidollaan, että edellä mainitut vastaavat asiakkaan lujuusvaatimuksia. Heidän tuottamaansa tietoon pystyy luottamaan ja se on riittävän seikkaperäistä, jotta meidän ulkomaalaiset asiakkaatkin luottavat siihen raporttiin, mitä me heille annamme jo tarjouksen yhteydessä."

Pekka Hosio, toimitusjohtaja

"Myyntikonfiguraattorilla saadaan huomattavaa kustannustehokkuutta niin asiakkaiden kuin meidänkin toimintaamme. Uudella konfiguraattorilla eli mitoitus- ja suunnittelutyökalulla prosessiin saadaan tehokkuutta. Ohjelma on selainkäyttöinen 3d-mallinnuksen työkalu. Suunnittelija pystyy siirtämään myyjän luonnoksen suoraan suunnitelmaansa eikä kustannuksissa tule yllätyksiä. Konfiguraattorista tieto siirtyy suoraan automaattisahalle, mikä optimoi sahausjärjestyksen minimoiden hukkaa."

Riku Räisänen, markkinointipäällikkö

"Cielo Glassin käytön oppii 15 minuutissa ja se on valtava lisäapu lasituksien myyntityöhön visualisoinnin takia. Ohjelmasta saatavat tiedot ja kuvat riittävät myös kuvat rakennusvirastoille rakennuslupahakemuksiin."

Otto Elonen, markkinointipäällikkö

Yhteistyökumppanimme

SSA Digi Oy:n asiantuntijat ovat olleet kehittämässä myös muita teknologioita. Spin-off-yrityksemme Riots Global Oy ja MetCe Oy toimivat läheisessä yhteistyössä kanssamme.

SSA Digi Oy on kehittänyt yhdessä Rakennustieto Oy:n ja Mittaviiva Oy:n kanssa nopean ja helppokäyttöisen kustannuslaskennan työkalun RT-kustannuslaskennan.

Onninen Oy ja Purso Oy suosittelevat Ihme-3d Oy:n kehittämien järjestelmien käyttöä rakennustuotteiden CE-merkintään, lujuuslaskentaan ja tuotannon laadunhallintaan.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close