tietosuojakäytäntö

SSA Digi Oy:n tietosuojakäytäntö

Haluamme varmistaa tietojesi käytöllä ja suojaamisella turvallisen ja sujuvan palvelun. Tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksena on kertoa selkeästi, mitä tietoja ja miten me keräämme ja miten me niitä hyödynnämme. Lisäksi haluamme kertoa mahdollisuuksistasi hallita henkilötietojasi.

Tämä Tietosuojakäytäntö määrittää, henkilötietoihisi liittyvät asiat suhteessa SSA Digiin. SSA Digin palveluita, joihin nämä käytännöt liittyvät, ovat Cielo-järjestelmät ja Roofers+ -järjestelmät, joihin rekisteröitymistä ja käyttöä koskevat ehdot on määritelty Käyttäjäehdoissamme ja Lisenssin käyttöoikeussopimuksissamme.

Saatamme myös kehittää uusia palveluja tai tarjota lisäpalveluja tai Tietosuojakäytännön päivittämistä saatetaan tarvita muista syistä. Tulemme ilmoittamaan sinulle näistä muutoksista

Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus, (GDPR), velvoittaa meidät varmistamaan sinulle asetukseen liittyvät oikeudet varmistaa tietojesi oikeellisuus ja mahdollisuus poistaa tietosi järjestelmästämme, sekä muut tietosuojaasetukseen liittyvät oikeudet: kaikki pyynnöt koskien tietojasi tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@ihme3d.com. Henkilöllisyyden varmentamisen jälkeen pyrimme toimimaan 4 viikon kuluessa pyynnön esittämisestä

Keräämme henkilötietojasi seuraavasti:

  • Kun rekisteröidyt SSA Digin tuottamaan palveluun, keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi
  • Kun ostat käyttöoikeuslisenssin SSA Digin tuottamaan palveluun, keräämme maksutavasta riippuen tiedot, kuten:
    • Maksutiedot, esimerkiksi nimi, syntymäaika, luotto- tai pankkikortin tyyppi, viimeinen voimassaolopäivä ja tietyt merkit korttinumerosta, osoitetiedot, postinumero, matkapuhelinnumero, tapahtumahistoria.
  • Käyttäessäsi SSA Digin tuottamaa järjestelmää, tallennamme ja varmuuskopioimme projekteihisi liittyvän tiedon
  • Lisenssisopimuksen täytäntöönpanoon
  • SSA Digi Oy:n tuottaman järjestelmän kehittämistä varten
  • Viestintään kanssasi asiakaspalvelun varmistamiseksi
  • Maksuliikenteen seuraamiseen ja petosten estämiseen
  • Markkinointiviestintään kanssasi

Tiedot, joita saatamme jakaa tarvittaessa palvelun ylläpidon varmistamiseksi

  • Tekniset palveluntarjoajat: saatamme jakaa tietojasi teknisille palveluntarjoajille, joita käytämme palvelun tuottamiseksi
  • Markkinointikumppanit: saatamme jakaa henkilötietojasi markkinointikumppaneillemme, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle paremmin kohdennettua markkinointisisältöä
  • Tilastotieto: saatamme jakaa järjestelmän käytöstä anonyymia tilastotietoa, jonka luomisessa käytetään myös sinulta kerättyä järjestelmään tallentuvaa tietoa
  • Mikäli myymme liiketoimintamme tai neuvottelemme sen myynnistä, voimme jakaa henkilötietojasi tarpeellisissa määrin ostajalle tai mahdolliselle ostajalle

Säilytämme tietojasi niin kauan, kuin lakisääteinen velvollisuutemme ja palvelun tarjoaminen vaatii. Poistamme tai muutamme nimettömäksi henkilötietosi ja järjestelmän käyttötietosi pyynnöstäsi, jotta niistä ei voi enää tunnistaa sinua, ellei laki tai liiketoimintamme kannalta välttämätön tarve, kuten petosten estäminen muuta vaadi

SSA Digi saattaa jakaa henkilötietojasi muiden SSA Group-konserniin kuuluvien yritysten kanssa tässä Käytännössä kuvattujen toimien suorittamiseksi. Tämä kattaa kaikki SSA Group-konsernin yhtiöt. SSA Digi saattaa myös teettää henkilötietojesi käsittelyn alihankintana sellaisilla kolmansilla osapuolilla tai jakaa henkilötietojasi sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, jotka sijaitsevat muualla kuin kotimaassasi. Tällöin SSA Digi varmistaa, että henkilötietojesi siirto suoritetaan sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, ja teknisesti oikein.

Saatamme esittää SSA Group -konsernin tai kolmansien osapuolten markkinointisisältöä. Emme ole kolmansien osapuolten markkinointisisällöstä vastuussa. Jos avaat kolmannen osapuolen mainoksen tai linkin, poistut SSA Digin tarjoamasta palvelusta, joten tätä Käytäntöä ei sovelleta antamiisi henkilötietoihin. Tarkista kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt huolellisesti.

Sitoudumme käyttäjiemme henkilötietojen suojelemiseen toteuttamalla huolelliset tekniset ja hallinnolliset toimenpiteet. Olemme ottaneet käyttöön pseudonymisointiin ja tietoliikenteen salaukseen käyttö- ja säilytyskäytännöt, joilla ehkäisemme henkilötietojen luvattoman käytön ja tarpeettoman säilyttämisen järjestelmissämme.

Jokaisella SSA Digin järjestelmiä käyttävällä henkilöllä on henkilökohtainen salasana ja käyttäjätunnus. Suosittelemme käyttämään ainutlaatuista ja vahvaa salasanaa niin palveluissamme kuin käyttämälläsi laitteilla ja kirjautumaan ulos SSA Digin-palveluista silloin, kuin et niitä käytä.

Saatamme tehdä tarvittaessa muutoksia tähän Käytäntöön

Jos teemme tähän Käytäntöön muutoksia tiedotamme niistä sinulle esimerkiksi sähköpostilla tai palvelussamme. Lue tällaiset ilmoitukset huolellisesti.

Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota yhteyttä:
SSA Digi Oy
Voimatie 6c, 90440 Kempele
Finland info@ihme3d.com.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close